0

Vi er stolte av at Valgdirektoratet, Sametinget og ca. 120 kommuner og fylker velger oss som samarbeidspartner når de skal gjennomføre den lovpålagte valgannonseringen annet hvert år.

Gjennom flere år har vi sikret kostnadseffektiv annonsering til riktig tid. Vi får svært positive tilbakemeldinger fra våre kunder om at vi har et høyt servicenivå og at vår hjelp bidrar til forenkling av arbeidshverdagen til de valgansvarlige i kommunene og fylkene.

Hvordan bruke valgannonser.no

Valgannonser.no er utviklet for å gjøre den lovpålagte valgannonseringen enklere og mer effektiv for kommunene.

Det er fem lovpålagte annonserunder og samtlige valgannonser er tilgjengelig på bokmål, nynorsk, sørsamisk, lulesamisk og nordsamisk.

Du får raskt tilgang til portalen ved å henvende deg til oss på post@frantz.no og oppgi navn, e-postadresse og telefonnummer. Du får da tildelt brukernavn.

Ved første gangs pålogging kan du enten

  • benytte allerede opprettet passord (samme som du bruker for å bestille stillings- og kunngjøringsannonser hos oss), eller
  • velge knappen “Glemt passord” for å sette ditt passord
Du får nå oversikt over alle de lovpålagte annonserundene og alle er forhåndsvalgte.

Du velger selv hvilke(t) språk du ønsker å annonsere på ved å hake av før du går videre.

Annonserundene kommer da i rekkefølge og både publiseringsdato og bestillingsfrist er oppgitt for hver runde. Det lovpålagte innholdet er ikke redigerbart.

Tannhjulet oppe til høyre vil lede deg tilbake til valgene om annonserunder og språk.

Kommunens navn, logo og telefonnummer er forhåndsutfylt og du skriver inn den kommunespesifikke informasjonen i feltet under.

Husk å sende inn bestillingen for hver enkelt runde ved å trykke på “Bestill runde X”. Det må altså sendes inn inntil seks ulike bestillinger til oss.

Alle annonser blir publisert i lokal-/regionsavis, og på Meta og Instagram. Det vil gi et godt nedslagsfelt blant kommunens stemmeberettigede. Digital bannerannonsering er også et avkrysningsvalg som ev. kan fjernes dersom det ikke ønskes.

Før du endelig bekrefter bestillingen, har du mulighet til å skrive tilleggskommentarer til oss. Vi ser gjerne at du presiserer hvilke(n) avis(er) du ønsker annonsen publisert i og dersom du ønsker hjelp til mer annonsering utover den lovpålagte. Kanskje ønsker du nå de yngste velgerne på ett av deres prefererte sosiale medier, som f.eks. Snapchat? Eller kanskje dere har laget en tøff video for å få flere til å stemme som dere ønsker målrettet mot kommunens velgerskare? Vi kan hjelpe dere.

Så snart annonserunden er bestilt, vil du få anledning til å laste ned tekst og innhold slik at du kan gjenbruke informasjonen til f.eks. å lage egne oppslag.

Dersom du har spørsmål når du oss på post@frantz.no eller telefon 75 50 49 00.

Godt valg!

Last ned brukerveiledning i PDF-format →